T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu

HAPPY CHILDREN Etwınnıng Projemizin Sonuna Geldik

İngilizce Öğretmenimiz Saniye ÇETİNTAŞ  rehberliğinde 7/A  sınıfından sekiz öğrencimizin dahil olduğu HAPPY CHILDREN eTwinning projemizin sonuna geldik. Projeye Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden on öğretmen ve 52 öğrenci katılmıştır. Projenin amacı pandemi nedeniyle geçirmekte olduğumuz bu zor zaman diliminde öğrencilerimizi farklı aktivitelerle biraz olsun neşelendirmek ve bu süreci en az hasarla tamamlamamızı sağlamaktır.

 

Proje süresince öğrencilerimiz farklı bir çok Web2 aracını tanımış ve nasıl kullanılacaklarını öğrenmiş; bu araçlar ile kendi avatarlarını oluşturup tanışma videoları hazırlamışlardır. Farklı bir çok logo, slogan, afiş tasarlayıp oylama için kullanılan araçlar ile proje logo ve posterini seçmişlerdir.

 

Her hafta düzenli olarak tüm ortak okul ve öğrencilerin katıldığı online görüşmelere katılmışlar, kendi akranları ile farklı proje aktiviteleri yaparken sohbet etme ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirmişlerdir. Karma takımlar ile  Genial.ly  aracını kullanarak  çalışıp proje çıktısı olarak HAPPY CHILDREN TAKVİMİ oluşturmuşlardır.

 

Projeye katkı sağlayan tüm ortaklarımıza, öğretmenimiz Saniye ÇETİNTAŞ'a ve 7/A sınıfından öğrencilerimiz Belinay TAN, Ceyda TOPAK, Elif BOSUN, Elvin USLUĞ, Hilal OLDAÇ, Kübra ÇULHA, Yusuf Tolga TAN ve Zehragül ŞAMA'ya  teşekkür ederiz.

21-05-2021

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.05.2021 - Güncelleme: 16.04.2024 10:59 - Görüntülenme: 441
  Beğen | 5  kişi beğendi