Innovate Your Dreams-2019 Projesi

Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu olarak, Pakistan'dan Khurram Whiz'in kuruculuğunu yaptığı global bir proje olan "Innovate Your Dreams" adlı projede yer alıyoruz. Projenin yöneticiliğini İngilizce öğretmenimiz Saniye ÇETİNTAŞ üstlenmekte olup, çalışmaları 7/B sınıfının 30 öğrencisi yapmaktadır. Bu proje tamamen Facebook üzerinden yürütülen ve öğrencilerimizden geleceğin dünyasını hayal etmelerini, o dünyada var olabilecek meslekleri tasarlamalarını, Sürdürülebilir Kalkınma Planı 17 'de yer alan 4., 7. ve 9. maddeler doğrultusunda alternatif enerji  kaynaklarını tanımalarını istiyor ve böylece birlikte geleceği tasarlıyoruz. Bu proje sayesinde öğrencilerimize; işbirliği, iletişim, yaratıcılık ve eleştirel düşünme gibi 21. Yüzyıl becerilerini uygulamalı olarak kazandırmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.

25-03-2019

Yayın: 25.03.2019 - Güncelleme: 02.05.2023 14:09 - Görüntülenme: 406