T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu

Haberler

May

Okulumuz öğrencileri 30 Nisan 2024 tarihinde Ankara gezisine katıldılar. Başta Anıtkabir olmak üzere birçok yeri ziyaret ettiler. 

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Hasan Utku BOSUN ve Batuhan BATMAZOĞLU'nun projesi TUBİTAK 2204 Bölge finallerinde 1. oldu. Öğrencilerimiz projelerini Ankara'da Türkiye finallerinde sergilemeye hak kazandılar. Okulumuz öğrencilerini ve danışman öğretmenleri Gürkan ÇELİK öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programı okulumuzda gerçekleşti. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bayramınız kutlu olsun.

Nis

İlde düzenlenen zeka oyunları yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ayşe Sena Kavalcı Mangalada il 3.sü ve Sena Tulgar Pentagoda il 4.sü oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri, gelecekte tercih edecekleri okullar hakkında bilgi almak amacıyla Denizli' de bulunan Erbakır Fen Lisesi, İ.Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Aydem Fen Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Mrt

Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki okullar arasında Mangala, Pentago, Küre, Kulami, Reversi kategorilerinde Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. 7 öğrencimiz turnuvada derece aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Dereceye giren öğrencilerimiz:

Mangala 1.si - Ayşe Sena KAVALCI

Pentago 1.si- Sena TULGAR

Pentago 2.si- Ahmet Taha YAVÇIN

Kulami 2.si- Süleyman SİNAN

Kulami 3.sü- Serkan ÖGEL

Reversi 2.si- Hasan Utku BOSUN

Reversi 3.sü- Rümeysa SEYHAN

Mrt

Tavas İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Futsal Turnuvasında hem kızlarda hem de erkeklerde ilçe 1.si olduk. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Mihrican SARIÇAM ile Ahmet TURAN’ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz velileri arasında Doğan Cüceloğlu’nun “Geliştiren Anne-Baba” isimli kitabı için ödüllü kitap okuma yarışması yapıldı. Okulumuz rehberlik servisinin düzenlemiş olduğu “Kaybedeni Olmayan Yarışma” ya katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

29 Şubat Perşembe günü okulumuz 6 ve 7. Sınıf öğrencileri Türkçe Öğretmenimiz Gönül Urhan moderatörlüğünde çevrimiçi olarak yazar görüşmesi gerçekleştirdiler. İzmir’de bir üniversitede Fizik Profesörü olan Yazar Mehmet Sağbaş, Fiziğin Gizemi/ Matematiğin Büyüsü kitabı konusunda öğrencilerimizle görüşme gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda ikaz- alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuzun İkaz Alarm sistemi çalıştırıldı ve kısa sürede okul binası programlı bir şekilde tahliye edildi. Olası deprem veya yangın anında personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek dersliklerin planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmaları sağlandı.

Şbt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması yapıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkçe öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz:

1-Havva Nil ILGAZ

2-Gül AKCAOĞLU

3-Aysima GÖK

4-Sencer Alp KARACANLI

5-Ecem AYKAÇ

Ock

Floor Curling karma kategoride Denizli İl 2.si olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mihrican Sarıçam'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz rehberlik servisinin düzenlemiş olduğu "Akran Zorbalığı" slogan ve afiş tasarımı yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri, Rehberlik öğretmenimiz Huriye KABUKÇU tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerimiz:

1-Batuhan BATMAZOĞLU-6/C

2-Eda SARAYDAR- 7/B

3-Cem OĞUZHAN-5/A

4-Zeynep Buse TAN-7/D

5-Ayşe Sena VURGUN-8/C