Ekm

2016-2017 Eğitim-öğretim yılında okulumuz İngilizce Öğretmeni Saniye ÇETİNTAŞ tarafından yürütülüp, Ulusal Kalite Etiketi alan "Türkü Türkü Türkiyem" projesinin Kalite Levhası, Denizli Valisi Sayın Hasan KARADAĞ tarafından Okul Müdürümüz Mustafa CAN ve İngilizce Öğretmenimiz Saniye ÇETİNTAŞ' a verildi.

Mrt

Okulumuz European Schoolnet aracılığı ile internetin  doğru ve güvenli  kullanımı için 'Esafety label' aldı. Bu etiket ile ulusal ve uluslar arası alanlarda dahil olduğumuz etwinning projeleri artık daha güvenli bir şekilde yürütülecektir. Okulumuz İngilizce öğretmeni Saniye ÇETİNTAŞ ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehmet KURUN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2019 Eylül ayına kadar geçerlidir.

Eyl

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Saniye ÇETİNTAŞ tarafından okulumuz 6. Sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu Türkiye çapında 196 okul ortaklı “Türkü Türkü Türkiyem” e-twinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından “Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirilmiştir.

Ekm